Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 make-up bakival?

2012.07.25

 Pávaszemek

No nem a gyönyörű pillangóra, hanem a rikító színekben pompázó szemhéjakra gondolunk. Ez egy tematikus buliban megállja a helyét, de egy első randin túlontúl ijesztő látvány.

 

Túl sok barnítókrém

A férfiak szeretik az egészséges barnaságot, de a szakszerűtlenül felapplikált krém csak nevetségessé tesz. Mintha rajtad maradt volna a kakaós ápolópakolás...

 

Ragadós ajkak

Mégis mivel fogtok smacizni, ha már az elején telekened magad egy vagon hupipink rúzzsal? Egy illatos, finom ízű ajakápoló bőven megteszi erre az alkalomra.

 

Fogakra ragadt rúzs

No comment, tessék normális minőségű make-upot használni a helyes módszerrel, mert ez nagyon égő tud lenni, főleg azért, mert általában csak a randi felénél veszed észre - vagy ami még rosszabb, ő figyelmeztet rá.

 

Túladagolt arcpír

Ugye nem akarsz úgy festeni, mint egy bohóc? Akkor ügyelj arra, hogy ne szaladjon meg a pirosítós ecseted, különben a videón is látható, nevetséges külsővel végzed majd.

 

Vastag vakolatréteg

Korrektor, két réteg alapozó, púder... minek? A kisebb bőrhibákat szakszerűen, normális mennyiségű sminkkel is el lehet tüntetni, ráadásul a makacs ragyákat csak kiemeli, ha a nem megfelelő színárnyalattal vakolod agyon őket.

 

Méteres szempillák

Ódákat zengenek az éjfekete, végtelenül hosszúnak és dúsnak tűnő pillák vonzerejéről - no de nem az agyonspirálozott, odaragasztott, hatméteres műszempillákról! Egy kis adag szempillaspirál bőven elég az adottságaid előnyösebbé tételéhez.

 

Pornós ajkak

Nem vagy megelégedve a szád formájával és teltségével? Akkor inkább szerezz be valamilyen ajakdúsító ápolót, és ne félcentis túlkontúrozással akard megoldani a problémát, mert igen olcsó hatású lesz az eredmény.

 

Műszemöldök

Egy dolog a szemöldök ízléses kiemelése, és megint más szándékosan természetellenes, ne adj' isten a haj színárnyalatától teljesen elütő szemöldökkel sokkolni az udvarlót. Egy ízlésesen fazonra igazított, természetes változattal senkinek sem lehet problémája.

 

Hullapofa

Oké, hogy a gótikus divatot részesíted előnyben vagy épp annyira porcelánszerű a bőröd, hogy még a legvilágosabb alapozók is sötétnektűnnek számodra, de ez azért mégis túlzás. A srác nem egy zombival, hanem veled szeretné tölteni az idejét - Halloweenkor ettől a szabálytól eltekinthetünk. :) 

Szerintetek melyik a leggázabb?? Előfordult már veletek,hogy kevésbé profi időszakotokban egyiket-másikat elővettétek?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 34959
30 nap: 154
24 óra: 1